## **AGENDA**

## MSTRS Meeting

## Wednesday, February 12, 2003

## Radisson Hotel Old Town Alexandria

901 North Fairfax Street, Alexandria, VA 22314 Phone: (703) 683-6000

<u>Time</u>	<u>Length</u>	<u>Topic</u>	<u>Presenter(s)</u>
		Registration begins at 8:30	
9:00 AM	20 min	Introduction	Mike Walsh/Bob Sawyer
		<ul> <li>Introduction of members, guests and observers</li> <li>Purposes of this meeting</li> <li>Discussion and acceptance of the minutes from Oct 16</li> <li>Review of today's agenda and consideration of any additions</li> </ul>	
9:20 AM	5 min	Announcements	Barry Garelick
		General housekeeping items	
9:25 AM	60 min	Summary of accomplishments/issues in OTAQ	Margo Oge
		<ul><li>Where we have been</li><li>Where we are going</li><li>Questions and discussion</li></ul>	
10:25 AM	20 min	• Report from the Air Toxics Workgroup	Chris Laroo
10:45 AM	45 min	OBD Policy Workgroup Closing Report	Lori Stewart
11:30 AM	20 min	Modeling Workgroup	Gene Tierney
11:50 AM	1 hr 10 min	Lunch on your own	
1:00 PM	20 min	<ul> <li>Report from the OBD Technical Workgroup</li> </ul>	Jerry Gallagher

1:20 PM	1 hour	Panel discussion on the future of U.S. electric hybrids	Robert D. Brown, Ford; Loren K. Beard, Daimler-Chrysler
2:20 PM	15 min	<ul> <li>Wrap up</li> <li>Next meeting of MSTRS</li> <li>Discussion of themes for upcoming MSTRS</li> <li>New business or announcements</li> <li>Summary of any assignments resulting from this meeting</li> </ul>	Bob and Mike
2:35 PM		Adjournment	Suzanne